Växla upp din PBX
På plats eller i molnet - kapa kostnaderna!
telefonväxel

Växla upp din kommunikation

3CX är en programvarubaserad telefonväxel med öppen standard som kan användas med populära IP-telefoner, SIP trunks och Gateways. Det är en fullständig Unified Communications-lösning, som innehåller funktioner såsom webbkonferens, närvaro, mjukvarutelefoner, smartphoneklienter och mer – utan den höga kostnaden och hanteringsproblemen hos en ”traditionell” telefonväxel.

Prisvärd, enkel att installera och hantera

3CX priser baseras på antalet samtidiga samtal och inte antalet anknytningar, vilket gör kostnaden för att köpa och utöka PBX:en mycket överkomlig. Innehåller en webbaserad kontrollpanel och körs också på vanliga operativsystem vilket gör installation och hantering enklare än någonsin. Inställningen tar några minuter och 3CX kan köras på en existerande server (som inte behöver vara dedikerad för detta).

  • Plug and Play med IP-telefoner, Gateways & SIP Trunks
  • Ingen licensiering per anknytning
  • Virtualisera eller installera på en existerande server
telefonväxel
 telefonväxel

Unified Communications direkt vid leveransen

Med Unified Communications-funktioner direkt vid leveransen såsom närvaro, fax & röstmeddelanden till e-post och direktmeddelanden kommer din personals produktivitet med all sannolikhet öka. 3CX innehåller också integrerade, anslutningsfria webbkonferenser som innehåller avancerade funktioner för bästa möjliga samarbete. Läs mer.

  • Se kollegornas närvaro
  • Skicka fax & röstmeddelanden till inkorgen för e-post
  • Webbkonferenser för alla

Programvarutelefoner för Mac, Windows, iOS och Android

Mobilitet är enkelt för 3CX som innehåller kraftfulla programvarutelefoner för Mac och Windows och smartphoneklienter för iOS och Android. Besvara samtal via din kontorsanknytning på din smartphone eller styr din skrivbordstelefon från ditt skrivbord med CTI-läge. Minska ditt företags mobiltelefonkostnader, öka personalens produktivitet och mobilitet utan extra kostnad.

  • Använd din anknytning från vart som helst
  • Enkelt att konfigurera och hantera
  • Kan integreras med Office 365, Google, Outlook och mer!
 33321
Kaspars Bergs, Infrastructure Department Manager, 4Finance:
4finance 3CX är det bästa alternativet när det gäller pris och prestanda. Med telefonsystemet kan du skapa nästan vilken konfiguration som helst som du behöver, från ett enkelt interaktivt röstsvar till komplexa system med specialanpassade samtalsflöden.