Unified Communications
Närvaro, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
  enhetlig ip kommunikation

Samordnade kommunikationer på ett enkelt sätt


Närvaro, fax & röstmeddelanden till e-post, webbkonferenser och direktmeddelanden är en barnlek för 3CX. Med 3CX integrerade programvaru telefon- och smartphone-klienter får användarna automatiskt tillgång till avancerade funktioner för samordnad kommunikation – utan att behöva lära sig använda en separat programvara – funktioner som normalt kostar extra hos andra PBX-leverantörer.

Se kollegors närvaro

Möjligheten att visa andra kollegors status (“Närvaro”) är en stor tidsbesparare som undviker onödiga samtal eller röstmeddelandetaggar och gör det enklare än någonsin att arbeta med anställda som sitter på annan plats. Behöver du lugn och ro för att avsluta ett projekt? Anpassa status och förhindra irriterande störningar.

  • Eliminera dyra röstmeddelandetaggar
  • Undvik onödiga samtalsöverföringar som irriterar kunderna
  • Synlig från alla 3CX-klienter: Mac, WindowsiOS och Android
 Samordnad kommunikation (UC)
 Samordnad kommunikation (UC)

Leverera fax och röstmeddelanden till inkorgen

Ingående fax konverteras till PDF och vidarebefordras till användare via e-post utan att någon faxserverprogramvara krävs. På liknande sätt konverteras röstmeddelanden till ljudfiler och vidarebefordras via e-post.

  • Vidarebefordra röstmeddelanden till inkorgen
  • Lyssna på röstmeddelanden utan att ringa in
  • Fax tas emot som PDF-filer i din e-post

Snabbmeddelanden/textchatt

Anställda kan kommunicera med textchatt utan att behöva förlita sig på internetmeddelandesystem från tredje parter. 3CX-användare kan skicka och ta emot textmeddelanden via 3CX:s klienter för Windows, MaciPhone och Android överallt.

  • Inget behov av meddelandesystem för tredje part
  • Skicka textmeddelanden, länkar med mera utan extra kostnad
  • Tillgänglig på Mac, Windows, iOS och Android
 Samordnad kommunikation (UC)
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas Med införandet av 3CX kunde vi byta ut det traditionella och dyra Siemens-systemet snabbt och enkelt. Den sömlösa migrationen utfördes framgångsrikt utan förluster. Och det nya systemet har hög prestanda, är kostnadseffektivt och professionellt, och ändå okomplicerat.